Månadsbrev från Fritids

bygga koja

2016-10-12

Det har hunnit bli oktober men här är ett månadsbrev från september från Fritids.

Hej fritidsbarn och föräldrar!
Ja, vad kan man säga? Tiden flyger iväg? Redan höst? Alltså tiden går ju alldeles för fort. Men vi på fritids njuter av varenda minut vi har här på skolan. Vi leker, springer, dansar och pysslar en massa.
Något som jag tycker är väldigt roligt att se är att sen vi började skolan har barnen byggt en massa kojor nere i skogen, det häftiga är att när man går ner i skogen för att kalla in dem för mellanmål t.ex. så kan dem säga; Carro du får faktiskt leta i någon annans kojhus, här är inte den du söker. Alltså de kallar sina kojor för hus, där har de även har tagit ner någon bilkudde som våra busschaufförer har efterlyst, bilkudden använder de sedan som ?soffa? eller ?pappas fåtölj?, haha. Ja det gäller att vara med annars hittar barnen på en massa bus. ?
Höstlovet närmar sig så glöm nu inte att anmäla om ert/era barn ska vara på fritids på höstlovet (v.44). Sista inlämningsdagen är onsdag den 12/10. Det går även lika bra att maila anmälan till Carro@kronobergshed.se.
Det är viktigt för oss att veta vilka dagar och tider ert/era barn behöver fritids, eftersom vi planerar in aktiviteter och Katarina i köket planerar in frukost, lunch och mellanmål.
Om vi inte fått in någon anmälan senast onsdag den 12/10 räknar vi med att ni inte behöver fritids på höstlovet!

Vill även passa på att påminna er om att vi är mestadels ute innan mellanmålet, så kläder efter väder är det som behövs, det är också bra att ha med sig lite extra som kan ligga kvar här.

En rolig nyhet är att Natalie som är fritidsansvarig här kommer tillbaka i slutet av oktober från sin mammaledighet, inte helt men lite ska hon vara inne och jobba. Vi kommer också att få en personal till på skolan som heter Lejda. Hon skall vara elevassistent men kommer ibland att vara på fritids också.
Önskar er en fin dag!
Hälsningar
CarroFriskolan Kronobergshed