Medlemsbrev oktober 2016

hostlov

2016-10-12

Här är ett medlemsbrev från styrelsen.

Medlemsbrev oktober 2016
Hösten kom snabbt inpå och oktober har gjort oss påminda om de lite kyligare dagarna. Men de vackra höstfärgerna lyser och vi får hoppas att lite sol stannar kvar innan mörkret sveper förbi och vinterjackan, mössan och vantarna åker på.

På Friskolan Kronobergshed är verksamheten i full gång. Terminen är redan halvvägs in och massor av kunskap har inhämtats och mer ska komma!

Till det nya läsåret vill vi också speciellt, och lite extra, hälsa de nya barnen och familjerna välkomna till Friskolan Kronobergshed. Hoppas er start har varit den allra bästa och allt känns bra! Från skolans styrelse kommer regelbundet medlemsbrev som uppdaterar alla skolans medlemmar om vad som händer på skolan inom styrelsens ansvarsområden. Har du inte blivit medlem i skolan gör det enkelt genom att betala 100 kronor. Denna faktura har skickats med posten.

På skolan går det just nu 76 elever och 15 stycken personal arbetar här. I några av klasserna finns enstaka platser kvar, men taket är snart fyllt vad gäller elevantal på skolan. Den bästa reklamen, att det är en bra skola, kommer så klart från er vårdnadshavare.

Vår nya rektor, Gunnel Gustafsson, har redan gett ut sitt första ?rektorsbrev? där hon berättade lite mer om vad som händer på skolan.

Just nu sker inga renoveringar av skolan utan det mesta är i ordning. Det som står på tur att renoveras är matsalen och det kommer säkerligen påbörjas relativt snart. Alltid finns det något som är i behov att fräschas upp eller byggas om.
Den 3 november är det årsmöte på skolan och vi hoppas att många tar tillfället att besöka skolan då. Dagordning kommer inom det närmaste. Hoppas vi ses!

Det finns även möjlighet att följa skolan på facebook. Om du inte gjort, gå gärna in och gilla oss.


Men önskan om en skön höst!

Styrelsen genom Katarina Tuneskog