Fritidsbrev augusti

2016-08-26

Carro informerar om starten på Fritids.

160826
Hej fritidsbarn och föräldrar!

Jag hoppas att ni har haft en fin sommar och hälsar er hjärtligt välkomna tillbaka till skolan en ny termin för både gamla och nya elever som har börjat hos oss på fritids.
Det har skett en del förändringar här på skolan i sommar. Som ni säkert har märkt så har fritids flyttat till Lottastugan, där vi trivs super dunder bra! ?
Vi kommer fortsätta med att vi är ute en del på eftermiddagen, minst en halvtimme varje dag innan mellanmålet, så kläder efter väder behövs. Därför vore det bra om barnen har sina regnkläder och stövlar här på fritids, som sagt ena dagen är det soligt men rätt som det är så kommer regnet. Bra om ni skickar med lite extra kläder också så att de har byte ifall de skulle bli blöta.
MYCKET VIKTIGT! När ni hämtar era barn på fritids kom gärna och tala om det för oss personal. Så att vi inte behöver springa och leta. Missförstånd uppstår lätt.
Påminner er redan om att tisdagen den 20 september är det studiedag och fritids har stängt.

Är det något ni undrar över så tveka inte att höra av er, mellan 12:30-15:00 är det enklare att nå oss på mobiltelefonen, 0767-99 15 03, då vi mestadels är ute vid denna tid. Övrig tid går det bra att nå oss på 0472-700 65.


Jag önskar er en trevlig dag, njut av solen och ha en underbar helg.
Ni är ALLTID välkomna att höra av er till mig om ni har funderingar, idéer eller synpunkter.
Hälsningar
Carro
Friskolan Kronobergshed