Medlemsbrev

2016-07-08

Styrelsen önskar trevlig sommar

Medlemsbrev juni 2016

Den härliga sommaren som redan kommit ? och det innan sommarlovet börjat! Vi har redan hunnit bli bortskämda med både sol och värme så det känns som en härlig start på sommaren 2016. Hoppas ni upplever detsamma!

Läsåret och terminen har precis tagit slut och vi vill passa på att önska en skön sommar och även ge en kortare information.

I plastmappen som ni precis fått finns mycket information. Läs och ta del av! Vårdnadshavarenkäten är viktig för att få era upplevelser av skolan. Läs, fundera och fyll i. Frankerat kuvert finns med i mappen. Finns möjlighet hoppas vi att ni har möjlighet att fylla i inom det närmaste. Resultaten kommer sedan analyseras och är viktig för att vi ska fortsätta utveckla skolan.

Ni får även två brev från vår nya rektor Gunnel Gustafsson. Gunnel skriver om sig själv och vänder sig i två olika brev till både barn och vårdnadshavare.

Och vår nya rektor Gunnel Gustafsson börjar hos oss på Friskolan Kronobergshed den 1 augusti. Vi hälsar henne varmt välkommen! Om henne kan ni som sagt läsa lite mer i bifogade brev.

På skolan kommer det under sommaren ske lite renoveringar. Etapp 2 av Lottastugan påbörjas för att få in vatten och avlopp till huset. Diverse upprustningar av byggnaderna har även gjorts lite här och där.

Vi har beslutat om att köpa in en buss till på skolan, en liknande som en av de vi redan har. Detta för att kunna bli ännu mer mobila med diverse skjutsar. På tal om bussar så pensioneras vår busschaufför/ekonomikunnige/vaktmästar Per-Ove nu. Han har varit på skolan länge men nu tar ljuva pensionärslivet vid.

Den kommande förskoleklassen som börjar augusti -16 har haft sina träffar på skolan och de är redan en full klass. Vi ser fram emot att träffa dem och låta dem bli en del av skolan framåt augusti.

Till sist vill vi önska alla barn, vårdnadshavare och personal en riktigt, riktigt skön sommar! Vi hoppas ni haft ett bra år och kan ladda batterierna och komma fulladdade inför det nya arbetsåret 2016/2017. Årskurs 6 ger vi ett litet extra ?tack å hej? till då de ska på nya äventyr på nya skolor.

Trevlig sommar!

Styrelsen genom Katarina Tuneskog